Francais
English
Nederlands

Meubilair voor het leven

Op een dag verlangt u naar meubilair van stevige kwaliteit. Geen stoelen en tafels meer met a) onmogelijke instructies, b) die u een reis opleveren naar de Klantenservice door ontbrekende schroeven of c) die u ook bij de buren, tante en collega’s thuis tegenkomt.

In andere woorden; meubilair dat een heel leven meegaat. Een garderobekast of bureau waar u lang plezier aan beleeft. Bedden om lekker in uit te slapen en sterk genoeg voor een familiekussengevecht op een luie zondagochtend. Precies dat verlangen naar kwaliteit, was voor ons de reden om de Albion Bed Company te starten.

 

The Albion Bed Company (een dochteronderneming van The Albion Bath Company) is gespecialiseerd in kwaliteitsmeubelen van mahoniehout. Onze gehele reeks, van sledebed tot chaise longue, wordt met de hand gemaakt uit solide hout – voornamelijk mahonie. Al ons meubilair wordt geproduceerd uit hout van duurzame plantages, waar men rekening houdt met het milieu.

Ons bedrijf is pas opgericht nadat we alles in het werk hadden gesteld om een sledebed te vinden van hoge kwaliteit, tegen een lage prijs. Door rechtstreeks van de fabriek af te nemen, kunnen we u uitstekende prijzen bieden.

Albion Bed Company is geen onderdeel van een ‘keten’, wij houden het simpel. U vindt onze showroom in het centrum van Nederland. Wij hanteren een persoonlijke manier van werken, welke onze klanten zeer waarderen.